Roos (de rechter):

STOM (gejat van LINDA ja)

Vuilniszakken verwisselen

Vroeg opstaan

Mensen die “een stukje… “ en “….gebeuren” zeggen

Rode bieten

Mensen die onnodig woorden verkleinen. “Mijn hartje zegt..”

Als ik niet kan slapen door de volle maan

Mannen die ziek zijn

Films waar dieren in dood gaan

Als mijn vakantie voorbij is

Dat er zoveel onnodig plastic om boodschappen zit. Ik bedoel een avocado met plastic erom heen, waarom?!

Over avocados gesproken: eetrijpe avocado’s die niet eetrijp zijn

Als ik ‘s ochtends geen koffie blijk te hebben

Mensen die kerst niet leuk vinden: hoe dan?!

Witte leggings

Kunstbloemen

Dat ongezond eten zo goedkoop is en gezond eten zoveel duurder

Dat al mijn vriendinnen niet bij me in de straat wonen

F a v o u r i t e s:

VOEDING? Avocado’s. Altijd en overal. En vers gebakken brood. Alles komt en gaat maar vers gebakken brood is altijd mijn favoriet. 

O JA? ZOALS? Alle soorten behalve wit. Nou ja desem wit vind ik wel lekker. O ja, ciabatta wit ook. Spelt. Ongesneden stevig brood. Maar ook afbakcroissants van de Delifrance uit het vriesvak. Ken je die nog niet? Ga ze NU halen en bedank me later maar.

EN SPORTEN? Wandelen, heerlijk lang en ver. En Kayla. HIIT voor thuis. Heerlijk om de deur niet uit te hoeven en alles in mijn omgeving te kunnen doen en toch heel intensief te sporten. 

MUZIEK? Staat vrijwel de hele dag aan. Van klassiek tot hip hop. Ik verzin allerlei soorten bij allerlei soorten moment. “Spa muziek” als ik in bad lig. Klassiek als ik aan het werk ben. Jazz als het zaterdagmiddag is en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wist je trouwens dat muziek echt letterlijk helend kan zijn en van grote invloed kan zijn op jouw gevoel? 

EN DE WERELD? Hoewel ik van mening ben dat er overal op de wereld iets moois te zien is heb ik natuurlijk ook mijn favorieten. Zo kom ik helemaal tot rust op Kreta; die uitzichten, het eten, het weer, ik zou er werkelijk kunnen wonen. Krijg ik bakken met energie van Amerika. Alsof je wordt aangestoken door de “big, bigger and best” cultuur en jezelf ook van alles het beste neer wilt zetten. Daarnaast ben ik helemaal verliefd op China. Wat een land. Van bizar tot prachtig en alles wat daartussen zit.

EN WIE VANUIT DE WERELD: Beyonce. Ja serieus. Ik vind haar zo’n geweldig krachtige vrouw en vind het nog mooier hoe zij door zichzelf te zijn andere vrouwen kracht en inspiratie geeft ook zichzelf te zijn. Zo mooi. Ditzelfde geldt overigens voor Oprah. 

EN KIJK JE FILMS? Films, series, Netflix, Videoland, HBO. Ik smul er van. Ik kan nooit genoeg krijgen van Sex and the city. Echt nooit. Game of Thrones, Breaking bad, Modern Family. En zo kan ik nog wel even doorgaan.